Stenberg esiintymään miljoonayleisölle

Teksti
Yhden käden rolling burnout.
Kuva
Tiedote
Riihimäkeläinen 20-vuotias Arttu Stenberg on suvereeni supermoto-taituri, joka ajaa tulevana viikonloppuna elämänsä isoimman keikan, Le Mansin MotoGP-kisan iltajuhlassa, jota seuraavat miljoonat moottoriurheilun fanit paikan päällä sekä television kautta.

"Treenejä ollaan nyt vajaa viikko ajettu täällä Ranskassa, pyörä tuntuu erinomaiselta ja olemme valmiita viikonlopun esitystä varten. Talven aikana neuvottelimme sopimuksen Ranskalaisen Luc1-supermototiimin kanssa joka mahdollisti minulle huipputason kaluston käyttöön, sekä pääsyn Le Mansin MotoGP-kisaan vetämään. Odotan innolla että pääsen esiintymään elämäni isoimman yleisön eteen, tästä saattaa poikia lisääkin keikkaa ja mahdollisuuksia.", kertoo luottavainen Stenberg.

Arttu ei ole mikä tahansa kuljettaja vaan kiistatta yksi maailman taitavimmista stuntkuskeista supermotoyörällä. Artun temput tavoittavat eri sosiaalisenmedian kanavissa viikoittain jopa miljoonia ihmisiä ympäri maailman, jo pelkästään 192 tuhatta seuraajaa Instagramissa on todella merkittävä määrä. Muutamat Artun temput ovat niin vaativia, ettei kukaan muu maailmassa pysty tekemään niitä ollenkaan tai ainakaan niin näyttävsti kuin Riihimäkeläinen rekkaa työkseen ajava Arttu.

Tue nuoren tähden uraa, auta häntä menemään eteenpäin ja käy seuraamassa Artun sivua Instagramissa: @arttustenberg.

Kun sivulla on 200 tuhatta seuraajaa täynnä, saa yksi onnelinen seuraaja itselleen 200€ lahjakortin vapaa-valintaisesti XLmoto tai 24MX verkkokauppaan.

https://www.instagram.com/arttustenberg/

https://www.xlmoto.fi/

https://www.24mx.fi/