Speedway Suomi-sarja vauhtiin Varkaudessa

Kuva
Tomi Nevanperä
Speedway Suomi-sarja saa kunnian avata kotimaisen kilpailukauden lauantaina 21.5. Varkaudessa.

Kilpailu on Suomi-sarjan pariajon ensimmäinen kilpailu. Viime kaudella hyvän vastaanoton saanut Suomi-sarja on herättänyt tälläkin kaudella kiinnostusta, joten Varkaudessa on luvassa vauhdikasta speedwayta aina toimivien järjestelyjen kera. 

Pariajon lisäksi Varkaudessa on tarkoitus ajaa myös junioriluokat 50cc, 125cc ja 250cc, joten nähtävää ja koettavaa on tarjolla. Juniori luokat vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Pariajo joukkueita ja junioreita pyydetään ilmoittautumaan 14.5.2022 klo. 18.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen speedway.suomi.sarja@gmail.com  

Toinen Suomi-sarjan pariajokilpailu ajetaan Kuusankoskella heinäkuun 23. päivä. Kahdessa osakilpailussa eniten pisteitä ajanut pari on Suomi-sarjan pariajon voittajia kaudella 2022. 

Kilpailu Varkauden Speedwaystadionilla lauantaina 21.5. alkaa ajajaesittelyllä kello 13. 

Suomi-sarjan leiri Varkaudessa 14.5. 

Viikkoa ennen Suomi-sarjan avauskilpailua järjestetään Varkauden speedwaystadionilla Suomi-sarjan leiri. Leirillä on tarjolla niin vapaata harjoittelua kuin lähtöjä starttiritsoilta. 

- Vaikka kevät on venynyt pitkälle ja radalla on vielä paikoin lunta, on sääennusteet sitä luokkaa, että leiri päästään hyvin todennäköisesti ajamaan, toteaa VRT:n puheenjohtaja Appe Mustonen. 

Ilmoittautumiset leirille osoitteeseen: info@varkausracingteam.fi 
Lisää tietoa kilpailusta ja leiristä Appe Mustoselta, p. 040 766 3600