SML:n uusi viestintävastaava on valittu

Teksti
Kaisa Lökfors aloittaa Suomen Moottoriliiton viestintävastaavana toukokuun alussa

SML avasi alkuvuodesta viestintävastaavan haun ja rekrytointi on nyt saatu päätökseen. Tehtävää haki kaikkiaan 18 henkilöä ja mukana oli  hienoja ja hyviä ehdokkaita. SML haluaa kiittää kaikkia hakuun osallistuneita!

Viestintävastaavan tehtävään on valittu Kaisa Lökfors ja hän aloittaa työt SML:n toimistolla Helsingissä 2.5.2023 alkaen. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus viestinnästä ja graafisesta alasta, sisällön tuottamisesta, sosiaalisesta mediasta ja tapahtumien tuottamisesta ja hän on toiminut pitkään myös moottoriurheilun parissa.

Viestintävastaavan tärkeä tehtävä on SML:n viestinnän uudistaminen, jonka myötä kartoitetaan vaikuttavimmat viestintäkanavat sekä uudistetaan SML:n viestintää urheiluun, jäsentoimintaan ja laji- ja valtamedioihin liittyen. Ennen kaikkea viestinnän uudistuksella tavoitellaan näkyvää ja kuuluvaa Suomen Moottoriliittoa!

Viestintävastaavan palkkaus jatkaa SML:n vuonna 2021 käynnistämää strategiatyötä. Painopisteiksi valittiin viestinnän lisäksi SML:n organisaation kehittäminen, menestyvä moottoriurheilu ja elinvoimaiset moottorikerhot. Strategiatyön myötä toimiston vahvuuteen ovat aiemmin liittyneet valmennuspäällikkö Tomi Konttinen ja kerhotoiminnan kehittäjä Miska Jokinen. Nyt moottoriurheilun tueksi saadaan kauan kaivattua viestinnän osaamista.