SM-viikon motocross- ja trial-kilpailujen ilmoittautuminen päättyy torstaina

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Motocrossin ja trialin ”kerrasta poikki” SM-kilpailut järjestetään reilun viikon kuluttua Salossa, minne rantautuu valtakunnallinen SM-viikko. YLE:n televisioimiin kilpailuihin ehtii ilmoittautua vielä torstaina.

Urheilun SM-viikko kerää lähes 30 urheilulajin huiput kilpailemaan Suomen mestaruuksista maalla, vedessä ja ilmassa Saloon 30. kesäkuuta - 3. heinäkuuta.

Suomen Moottoriliiton alaisista lajeista SM-menestyksestä Salon Kavilannummella taistellaan motocrossissa nimellä SM Speedcross ja trialissa X-trialin merkeissä perjantaina 1. heinäkuuta. Kilpailujen ilmoittautuminen päättyy Motti-palvelussa torstaina 23. kesäkuuta kello 23:59.

Kilpailu esitetään suorana lähetyksenä YLE:n kanavalla, joten kuljettajilla on huikea tilaisuus saada näkyvyyttä itselleen, yhteistyökumppaneilleen ja tiimeilleen.

MX Open A -luokka on suunnattu MX1- ja MX2-kuljettajille ja SM-osakilpailuihin osallistumisoikeuden omaaville kuljettajille. Toisena SM-luokkana mukana on 125-kuutioisilla pyörillä kilpaileville ja alle 18-vuotiaille kuljettajille tarkoittu MX125. Ilmoittautumismaksu on 75 euroa.

X-trialissa Suomen mestaruudesta taistellaan luokassa TR1. Lisäksi mukana on ensi kertaa TR3- ja TR5-luokkien Suomen Cup. Ilmoittautumismaksu on 25 euroa.

SM-viikko:
sm-viikko.fi

SM-viikon ohjelma:
sm-viikko.fi/salo/ohjelma

Motti-palvelu:

motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/publicEvents