Sipoon EM-kilpailun ilmoittautuminen päättyy

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Mikäli mielii ajaa Sipoon EM/SM-endurossa EM-luokissa, tulee ilmoittautuminen tehdä viimeistään 3.7.

Näin kilpailuun ilmoittaudutaan:

 

Molempiin kisoihin pitää ilmoittautua erikseen, EM-kisaan promoottorin sivuilla https://www.enduroeuropean.com/registration/ ja SM-kisaan SML:n Motti-järjestelmässä.

Kun ilmoittaudut EM-kisaan, niin

  1. Täytät tietosi rekisteröintisivun lomakkeella ja viimeisessä vaiheessa lähetät tiedot (eli rekisteröidyt). Tee rekisteröitymisesi viimeistään 3.7.2022. Jos sinulla ei ole vielä EM-lisenssiä laita lisenssinumeroksi 0000.
  2. Maksat lisämääräyksen mukaiselle tilille osallistumismaksun 200€, lisämääräys löytyy sekä promoottorin että FIM Europen sivuilta https://www.fim-europe.com/enduro/
  3. Jos ilmoittaudut MYÖS SM-KISAAN ilmoittaudut siihen Motissa, mutta keskeytät ilmoittautumisen ennen maksamista (katso lisämääräyksen ohje alla)

 

Enduro EM / SM Sipoo Enduro II, 22/EN/57

………………………

Kilpailu ajetaan EM-endurokilpailun yhteydessä käyttäen EM-kilpailun kilpailuformaattia. Kilpailija voi osallistua yhtä aikaa sekä EM- että SM-kilpailuun. EM-luokkiin ilmoittautumiset Promoottorin kautta os. https://www.enduroeuropean.com/registration/ viimeistään 3.7.2022.

EM- luokissa ajavien kuljettajien on ilmoittauduttava erikseen SM-kilpailuun ilmoittautumisajan puitteissa.

Pelkästään SM-kilpailuun osallistuvan kuljettajan osallistumismaksu on 150€.

EM-luokissa ajavilta SM:n osanottomaksu 0€. EM- ja SM-luokassa ajava kuljettaja jättää siis SM-ilmoittautumisen maksamatta. Järjestäjä kirjaa kuljettajat
ilmoittautuneiksi, kun EM-ilmoittautuminen näkyy järjestelmässä (huom. tämä tehdään käsin, joten voi olla hiukan viivettä.)

……………………………..

Jos ilmoittaudut pelkkään SM-kisaan, niin teet ilmoittautumisen maksuineen normaalisti Motissa. Pelkän SM:n ilmoittautumismaksu on 150€