Sihvosen kausi ohi

Miro Sihvonen sai huonoja uutisia lääkäreiltä.
Kuva
Jani Hovi
Miro Sihvonen sai huonoja uutisia lääkäreiltä Ruotsin mestaruussarjassa sattuneen kaatumisen jälkeen.

Miro Sihvonen oli hyvässä vauhdissa Ruotsin mestaruussarjan avauskilpailussa vajaat kaksi viikkoa sitten. Valitettavasti Sihvonen kaatui kilpailun viimeisessä erässä ja satutti tilanteessa kyynärpäänsä (lisää tapauksessa täältä). Alun perin lääkärit arvioivat, että sijoiltaan menneestä kyynärpäästä selvitään ilman leikkausta, mutta Suomessa lääkärit olivat asiasta eri mieltä. Ja tilannetta heikensi vielä se, että lääkärit totesivat myös Sihvosen olkapäässä olevan vikaa.

- Nyt on se tilanne, että kyynärpää vaatii leikkauksen ja myös olkapää vaatii leikkauksen. En edes tajunnut, että olkapäässä oli mitään vikaa ja se harmittaa todella paljon. Yritämme saada sovittua asian niin, että molemmat leikataan samaan aikaan. Joka tapauksessa tilanne on se, että kesän ajot on ajettu. Katsotaan, jos pystyn ajamaan syksyllä jotain, mutta sen näkee sitten, Sihvonen kertoi.

- Tämä on kolmas kausi, joka menee jonkun vamman takia piloille. Ja nyt ei kausi ehtinyt edes kunnolla käynnistyä. Harmittaa todella paljon, mutta minä uskon yhä itseeni ja tulen vielä takaisin tämänkin jälkeen, Sihvonen päätti.