Sihvonen suuntaa Amerikkaan

Kuva
Jani Hovi
Miro Sihvonen jättää MM-sarjan taakseen ja suuntaa ensi kaudella Amerikan radoille.

Kaksi edellistä kautta motocrossin MM-sarjaa MXGP-luokassa kiertänyt Miro Sihvonen on päättänyt jättää MM-sarjan taakseen ainakin toistaiseksi ja suuntaa ensi kaudella Amerikan radoille. Sihvosen tavoite on ajaa mahdollisimman monta ulkosarjan kilpailua kauden aikana.

- MM-sarjan kiertäminen ei ole taloudellisessa mielessä kauhean järkevää. Vaikka siellä vakiinnuttaisi paikkansa juuri ja juuri TOP 15 -kuljettajaksi, ei niillä palkoilla pysty kunnolla tulemaan toimeen. Sen vuoksi tein ratkaisun, että lähden ajamaan ensi kaudella Amerikkaan. Menen sinne ihan yksityiskuljettajana kiertämään motocross-sarjaa. Katsotaan kuinka hyvän budjetin saan kasattua ja sen pohjalta teen päätöksen kuinka moneen kilpailuun voin osallistua. Hyväähän siellä on muun muassa se, että kilpailuista saa hieman palkintorahaa, toisin kuin MM-sarjasta, Sihvonen kertoo.

Julkaisemme torstaina Sihvosen kanssa tehdyn pitkän podcastin, jossa hän avaa enemmän suunnitelmiaan, MM-sarja kustannuksia, loukkaantumisista toipumisia ja paljon muuta.

Kommentit

Lähettänyt jani siikamäki : To, 12/22/2022 - 09:24

hienoa ja kullas ja moni muukin tekis vielä saman ratkaisun tulis vaihteluu tohon normishowhun,nyt on lisää seurattavaahienoo

Kieli
suomi