Seewer Italian mestari

Kuva
Yamaha
Jeremy Seewer voitti eilen Italian kansainvälisen MX-sarjan.

Italian kahden osakilpailun mittainen kansainvälinen mestaruussarja päättyi eilen ja Trentinossa. Todellisen pikasarjan mestariksi kruunattiin Yamahan Jeremy Seewer, joka vei nimiinsä eilen molemmat kisaerät. Huomio eilen kohdistui kuitenkin Tim Gajseriin, joka oli ensimmäisessä erässä toinen, mutta kaatui rajusti toisessa erässä. Erä keskeytettiin Gajserin kaatumisen jälkeen ja ensimmäisten huhujen mukaan Honda-kuljettajan reisiluu olisi murtunut kaatumisessa. Eilen ensimmäisessä erässä kolmanneksi ajanut Ruben Fernandez oli toisen erän kakkonen ja Betalle siirtynyt Ben Watson kolmas. MXGP-luokassa sarjan loppupisteissä toiseksi ajoi Seewerin tiimikaveri Maxime Renaux ja kolmanneksi Ferrandez.

MX2-luokassa Thibault Benistant kruunattiin sarjan mestariksi. Trentinon kokonaiskilpailun voittoon ja samalla sarjan kakkoseksi ajoi Belgian 15-vuotias Lucas Coenen. Andrea Adamo oli sarjan kolmas.

125-kuutioisissa mukana eilen nähtiin myös suomalaisväriä, kun Kasimir Hindersson nähtiin puomilla. Hindersson oli ensimmäisessä erässä 16. Valitettavasti toinen erä jäi Hinderssonin osalta kesken.

Ensi viikonloppuna kansainvälistä huippumotocrossia nähdään Hawkstone Parkissa, Englannissa. Tuolloin radalla nähdään muun muassa Jeffrey Herlings, Romain Febvre ja Harri Kullas.

Alla Trentinon tulokset ja sarjojen loppupisteet.