SE-Team etsii joukkoonsa työntekijöitä

Teksti
Kuva
Jani Hovi
SE-Team on avannut haun kahteen työtehtävään. Nyt onkin loistava tilausuus päästä alalle töihin.

SE-Team on 13-vuotta Keravalla toiminut moottoripyöräliike. Huollamme ja myymme moottoripyörät, mopot, skootterit ja mönkkärit. Valikoimiimme kuuluvat myös käytetyt moottoripyörät, pienkoneet, varaosat, tarvikkeet ja ajovarusteet. Huoltoedustuksiimme kuuluu mm. Honda ja Yamaha. Olemme aktiivisesti mukana motocrossin ja enduron kilpailutoiminnassa. Etsimme nyt Keravalle kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen moottoripyöristä, mopoista ja skoottereista kiinnostunutta:

Moottoripyörämekaanikkoa
Moottoripyörämekaanikon työtehtäviin kuuluvat määräaikaishuollot ja monipuoliset korjaustehtävät

Myyjää
Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuoliset myyjän tehtävät ja asiakaspalvelu

Työaika on 37,5 h/viikko tai sopimuksen mukaan.

Meillä töitä tehdään hyvällä meiningillä, tehokkaasti ja toisiamme tukien. Sopeudut tiimiimme varmasti, jos sinulla on kokemusta ja aitoa kiinnostusta mp-alalta, hallitset motocross- ja enduropyörien perustekniikan, ja sinulla on reipas ote työntekoon. Me perehdytämme sinut tehtävään. Arvostamme hyvää pelisilmää, malttia, tarkkaivaisuutta ja hyvää asiakaspalvelua kiireisinäkin päivinä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, tule ammattitaitoiseen tiimiimme, ja lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian santeri.enjala@seteam.fi. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedustelut ainoastaan sähköpostitse.

Olemme avoinna ma-pe 10-18 ja la 10-14. Kesälauantaisin myymälä on suljettu.

 

SE-Team Oy

Isonkiventie 15 A

04250 Kerava