Salossa sivuvaunujen ja MX Quad -luokkien avoin SM-kilpailu

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Quad Racing Finland järjestää avoimen SM-kilpailun sivuvaunuille ja MX Quadeille syyskuun 9. päivä Salossa.

Perinteikkäällä Kavilannummen motocrossradalla Salossa, nähdään syyskuun toisena lauantaina poikkeuksellisen kovatasoinen motocrosskilpailu, kun sivuvaunut ja crossimönkkärit ratkovat SM-tittelinsä "kerrasta poikki"-kisalla. 

Kilpailuun on ilmoittautunut osallistujia Virosta, Latviasta, Ruotsista sekä Suomesta. Sivuvaunucrossin SM-kisaan on suurimpana nimenä osallistumisensa varmistanut hallitseva MM-hopeamitalistimme Lari Kunnas. Kuljettajana Kunnaksella on nopea Markus Normak Virosta ja tältä parilta onkin odotettavissa kansainvälistä huippuvauhtia. Kirittäjikseen Normak/Kunnas saavat viime vuoden Suomen mestaruussarjan kärjen, etunenässä mestaruuteen ajaneen Iiro Takalon kyydissään Aatu Villberg. Virosta ja Latviasta on mukana lähes koko maidensa mestaruussarjojen kärkinimet.

Mönkkäreissä suomalaiset haastaa Euroopan mestaruussarjaa (EMX) johtava virolainen Karl Robin Rillo. Myös veteraanit ratkovat oman Suomen Cup V35 -mestaruutensa samassa kisassa. Vauhdikkaan päivän ohjelmassa on SM-luokkien lisäksi kansalliset luokat, joissa kisaavat nuoret mönkkärikuljettajat (QUAD 250 ja QUAD 250 Open), sekä omissa lähdöissään MX65-soolopyörät ja Classic sivuvaunut.

Kilpailuerät alkavat kello 12.00.

Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Tapahtuman markkinointi ja tiedotus Facebookissa https://www.facebook.com/events/1981379372228139

Quad Racing Finland ry:n viralliset kotisivut https://www.quadracingfinland.fi/