Salin voittoon Motopalvelu CC:ssä

Kuva
Jani Hovi
Roni Salin voitti tänään Orimattilassa ajetun kansallisen Motopalvelu cross countryn.

55 kuljettajaa starttasi mukaan iltapäivän päälähtöön Orimattilan motocrossradan maastoissa, jossa mukana olivat A, B, V40- ja V50-luokkien kuljettaja. Lähdön voittoon ajoi yli viiden minuutin turvin Roni Salin. Kilpailun kakkoseksi kaasutteli Miro Niemi, joka oli ainoa Salinen kanssa kuka ehti ajamaan 14 kierrosta kilpailun aikana. Kolmantena ruutulipulle kaasutteli Riku Laaksonen, joka voitti samalla B-luokan. Joona Kukkonen oli lähdön neljäs ja Matti Korkeamäki viides, myös he ajoivat B-luokassa. Yleiskilpailussa seitsemänneksi ajanut Jari Nurminen oli V40-luokan ykkönen. Sami Ikonen oli puolestaan V50-luokan voittaja.

Lähdön täydelliset tulokset.

Päivä Orimattilassa käynnistyi aamulla nuorten, classic- ja V60-luokkien kilpailun merkeissä, joka oli tunnin mittainen. Lähdön ja nuorten luokan nopein oli Matias Miettinen, ennen Aapo Rantasta, Elias Penttistä ja Lenni Kanervoa. Myös he ajoivat Miettisen tavoin nuorten luokassa. Lähdön viidenneksi kaasutteli Markku Leskinen, joka voitti classic-luokan. Antti Koskela oli puolestaan V60-luokan ykkönen.

Lähdön täydelliset tulokset.

Päivän toisessa lähdössä radalla nähtiin naiset ja C-luokan kuljettajat, lähdön keston ollessa kaksi tuntia. Jonni Hujala kaasutteli lähes kahden minuutin turvin. Toiseksi ajoi Markus Roine, ennen Ralle Tuomista. Lähdön neljäs oli Jari Kolhonen ja viides Samuli Koivumaa. Naisten luokan voittoon ajoi Anu Nummela.

Lähdön täydelliset tulokset.