RX Moto aloittaa GASGAS moottoripyörien jälleenmyynnin Turussa.

Teksti
Kuva
Tiedote
RX Moto Oy laajentaa tuotevalikoimaansa ja aloittaa GASGAS -merkkisten moottoripyörien valtuutettuna jälleenmyyjänä Turussa.

RX Moto Oy:n Turun toimipisteen tarjonta täydentyy vastaamaan jo aiemmin Helsingissä ollutta valikoimaa, kun KTM:n ja Husqvarnan rinnalle myyntiin tulee GASGASin moottoripyörämallisto. Mallisto kattaa niin sähkö- kuin polttomoottorikäyttöiset motocross-, enduro- ja trial-pyörät, sekä tänä vuonna markkinoille tulleet 700-enduro ja supermoto-mallit. Lisäksi GASGASilta löytyy jo aiemmin Turussa myynnissä ollut kattava sähköpolkupyörien mallisto.

- Kiitämme päämiestämme luottamuksesta ja olemme innoissamme päästessämme tarjoamaan koko mallistoa nyt molemmista myymälöistämme. Olemme toimineet Turun alueella nyt reilut puoli vuotta ja olemme erittäin tyytyväisiä mahdollisuuteemme laajentua alueelle. Tässä yhteydessä haluankin kiittää kaikkia uusia asiakkaitamme ja toivottaa samalla kaikki tervetulleeksi tutustumaan uuteen myymäläämme, toteaa RX Moton kauppias Sami Pöllänen tyytyväisenä.

Lisätietoja GASGAS -mallistosta osoitteista:

Moottoripyörät: https://rxmoto.fi/fin/gasgas-462

Sähköpolkupyörät: https://rxmoto.fi/fin/gasgas_e_bikes-8675

 

RX Moto Turku yhteystiedot:

Kulkijantie 8, 21420 Lieto

Myynti / Varaosat: 044 0499939
Huolto: 020 763 9581
info@rxmoto.fi 

www.rxmoto.fi