Roczen palasi voittokantaan

Kuva
Garth Milan / Red Bull Content Pool
Ken Roczenista tuli kauden viides eri voittaja, kun saksalainen kuittasi nimiinsä Glendalen supercrossin.

Monster Energy Supercross-sarja jatkui viime yönä Glendalessa, Arizonassa. Ken Roczen nosti Suzukin takaisin voittajien joukkoon, kun pidetty saksalainen otti finaalin startin nimiinsä ja piti sen hallussaan ruutulipulle asti. Finaalin toiseksi ajoi Jason Anderson, joka oli startin jälkeen kolmantena. Hänen edellään ollut Aaron Plessinger kuitenkin kaatui ja Anderson otti toisen sijan itselleen, eikä sitä luovuttanut kenellekään. Finaalin kolmas oli Jett Lawrence, joka oli startin jälkeen hieman kymmenen parhaan paremmalla puolella. Eli Tomac oli neljäs ja Hunter Lawrence viides.

Sarjaa ennen Glendalea johtanut Chase Sexton loukkasi vasemman kätensä viikolla harjoituksissa ja hänen osallistuminen kilpailuun oli epävarmaa. Sexton puri hammasta ja starttasi iltaan, ollen maalissa yhdeksäs. Perässään finaalin alussa toiselta sijalta kaatunut Plessinger.

Jett Lawrence nousi sarjan kärkeen kuuden pisteen erolla Sextoniin. Plessinger on kolmantena, yhdeksän pistettä kärkipaikasta.

250-kuutioisissa radalla nähtiin viikon tauon jälkeen länsirannikon kuljettajat. Voittoon ajoi RJ Hampshire, ennen Levi Kitcheniä ja Jo Shimodaa.

Alla tulokset ja pistetilanteet.

d234