Remes voittoon Sipoossa

Eero Remeksen vauhti oli liikaa muille tänään Sipoossa.
Kuva
Sami Pöllänen
Eero Remes voitti Nostinpojat V-Cupin yleiskilpailun tänään Sipoossa. Veteraaneissa voitot menivät tutuille nimille.

Enduron veteraanien Suomen Cup jatkui tänään Sipoossa, jossa kuljettajat saivat ajaa koko rahan edestä. Iltapäivällä ajetussa yleiskilpailussa kaasuteltiin kuusi kierrosta ja ajoaikaa kertyi kärjellekin lähes puolitoista tuntia. Yleiskilpailun voittoon kaasutteli odotetusta Eero Remes, joka kellotti pohja-ajat jokaiselle kierrokselle. Toiseksi ajanut Albert Juhola onnistui myös hienosti, jääden vain 54 sekuntia Remekselle. Tiitus Enjala oli yleiskilpailun kolmas, jääden kuitenkin jo reilut neljä minuuttia voitosta. Eetu Puhakainen oli neljäs ja Mika Karma viides.

Karma voitti samalla V40-luokan selvällä erolla toiseksi ajaneeseen Marko Leponiemeen. Karman voittomarginaali oli nimittäin kolme ja puoli minuuttia. Juha-Pekka Tirkkonen oli luokan kolmas. Iltapäivällä A- ja V40-luokan kanssa reitillä nähtiin myös B-luokka, jonka voittoon ajoi Samuli Koivumaa. Teemu Hänninen oli toinen ja Santtu Kanervisto kolmas. Hänninen sai nousupisteensä täyteen ja hänet nähdään jatkossa A-luokassa. Samoin nousupistetili täyttyi myös neljänneksi ajaneella Oskari Vuorella ja myös Vuori nähdään jatkossa A-luokassa.

Aamun luokkien piti ajaa kilpailussa viisi kierrosta ja niin valtaosa tekikin. Mutta valitettavasti osa kuljettajista ajoi ensimmäisellä kierroksella ratanauhoista läpi, jonka takia osa kuljettajista ajoi harhaan ja välillä reitillä meni kahteen suuntaa pyöriä. Näin ollen ensimmäisen kierroksen ajat mitätöitiin.

Aamulla ajetun V50-luokan voitti 33 sekunnin erolla Antti Laine. Janne Suominen oli kakkonen ja Timo Soanjärvi kolmas. V60-luokassa nopein oli puolestaan Karri Tikkanen. Harri Viertoma jäi neljä minuuttia ja oli toinen. Ari Mäkelä oli luokan kolmas. C-luokan ykkönen oli Jonne Karma, ennen Tuomas Saukkiota ja Jarkko Heinosta. Koko kärkikolmikko nähdään jatkossa B-luokassa.

Kilpailun täydelliset tulokset.