Remes vei Ränneslättsloppetin

Eero Remes ajoi voittoon viikonloppuna Ruotsissa.
Kuva
Crossmor
Eero Remes voitti viikonloppuna ajetun Ränneslättsloppet-kilpailun Ruotsissa.

1600 kuljettajaa oli saapunut mittelemään perinteisen Ränneslättsloppetin voitosta viime viikonloppuna. Tällä kertaa ruotsalaiset jäivät nuolemaan näppejään, kun Husqvarnan Eero Remes kuittasi kilpailun voiton. Startin jälkeen neljäntenä ollut Remes nousi ensimmäisellä kierroksella kisan kärkeen ja vaikka mies kaatuikin ensimmäisellä kierroksella, ei hän menettänyt johtoaan missään vaiheessa. Maalissa Remeksen voittomarginaali oli neljä minuuttia ja 20 sekuntia, ennen toiseksi ajanutta Rikard Hanssonia.

- Kisa meni oikein hyvin ja sain ajaa rauhassa omaa ajoani. Reitti ei itsessään ollut mikään suuri nautinto ajaa, sillä siellä oli todella paljon maakiviä ja irtokiviä. Oli pakko olla todella tarkkana koko ajan, ettei mitään sattuisi. Muuten tunnelma oli hieno ja yleisöä oli paljon reitin varrella, Remes kertoi.

Remes nousi samalla kolmen osakilpailun mittaisen sarjan kärkeen, Hanssonin ollessa toinen. Kauden viimeinen kilpailun on legendaarinen Gotland Grand National. Sitä ennen Remes nähdään Suomessa, jossa hän ajaa Jämsä ja Kiteen SM-kilpailut.

Alla video kilpailusta.