Remes siirtyy Husqvarnan väreihin

Eero Remes nähdään tällä kaudella kisaamassa Suomessa ja Ruotsissa.
Kuva
Bloms MX
Eero Remes nähdään tällä kaudella Husqvarnan väreissä ja mies tulee ajamaan cross countryn mestaruussarjat Suomessa ja Ruotsissa.

Eero Remes lähtee lauantaina käynnistyvään cross countryn SM-sarjaan uusissa väreissä. Enduron kolminkertainen maailmanmestari on tehnyt ruotsalaisen Bloms MX Racing -tiimin kanssa sopimuksen, jonka johdosta hän tulee ajamaan Husqvarnalla Ruotsin cross country -sarjan. Sarja on kolmen osakilpailun mittainen ja kauden viimeinen kilpailu on Gotland Grand National.

- Ruotsista tuli kyselyä, josko minua kiinnostaisi tulla ajamaan heidän CC-sarjansa ja innostuin asiasta, Remes kertoi.

Ruotsin sarjan lisäksi Remes tulee ajamaan myös cross countryn SM-sarjan ja kaikki kesän SM-endurot, joten mestaria tullaan näkemään myös kotimaan kilpailuissa.

Remes on ehtinyt ajamaan Husqvarnalla vajaat kymmenen kertaa ja ensi vaikutelmat pyörästä ovat positiiviset.

- Ajan 350-kuutioisella pyörällä ja siinä on luonnollisesti enemmän alavääntöä, kuin mihin olen tottunut. Valinta oli oikeastaan aika helppo, sillä 450-kuutioista pyörää en halunnut ja 250-kuutioisella olen taas ajanut paljon. On mukava kokeilla jotain uutta ja sen takia valintani oli 350-kuutioinen.

- Pyörän mittasuhteissa ei ole paljon eroja aiempaan pyörääni ja sitäkin kautta vaihto kävi sujuvasti. Pyöräni on tällä hetkellä aika vakio, ainoastaan iskunvaimentimet on vaihdettu. En ole niitäkään vielä paljon ehtinyt testata, mutta kun Suomessa säät paranevat, niin testaan lisää, Remes jatkoi.

Ensimmäisen kerran Remes nähdään tositoimissa uudella pyörällä jo tulevana lauantaina, kun mies starttaa Järilän SM-avaukseen. Jos asia olisi Remeksestä kiinni, ei Järilässä kuitenkaan ajettaisi vielä lauantaina.

- Tuntuu hölmöltä ajaa kisaa nastarenkailla, koska Suomessa saa ajaa pitkän talven niillä muutenkin. En oikein ymmärrä, miksi kausi täytyy aloittaa jo nyt, vaikka täällä on aina riski lumesta ja jäästä tähän aikaan vuodesta, Remes päätti.

Tuttuun tyyliin Remes nähdään lauantaina Järilässä mukana numerolla 34.