Remes kunnossa Kreikan MM-enduroa varten

Yamahaa ohjastava Eero Remes lähtee metsästämään MM-pisteitä Kreikasta.
Kuva
Future7media
Eero Remes starttaa tänään illalla Kreikan MM-enduron supertestille ensimmäiseen kilpailuunsa Espanjan MM-enduron loukkaantumisen jälkeen.

Eero Remes kaatui Espanjan MM-enduron ensimmäisenä kisapäivänä ja mursi rytäkässä peukalonsa. Remes taisteli murtuneella peukalolla kilpailun molemmat päivät läpi ja saalisti yhteensä 14 MM-pistettä Espanjan viikonlopusta. Myöhemmin selvisi, että Remekseltä oli murtunut myös kaksi kylkiluuta, joten noiden 14 pisteen voidaan todeta olleen todellisen tuskan takana.

Kuukausi sitten ajetun Espanjan kilpailun jälkeen Remes on käynyt kaksi kertaa ajamassa, viime lauantaina ja viime sunnuntaina.

- Tuntuu siltä, että peukalo ja kylkiluut ovat aivan kunnossa, eivätkä ne enää haittaa ajoa, Remes kertoi torstaina illalla helteisestä Kreikasta.

Päivälämpötilat nousevat tällä hetkellä Serresissä yli 35 asteen, joten edessä on rankka kisa. Remes on muiden kuljettajien tapaan kävellyt keskiviikosta lähtien maastokokeita läpi.

- Pätkät vaikuttavat ihan hyviltä. Aika monipuolista täällä tuntuu olevan ja olen tyytyväinen reitiin, Yamaha-kuljettaja jatkoi.

Yhden teknisen keskeytyksen ja vaikean Espanjan kilpailun jälkeen Remes on tällä hetkellä E2-luokan MM-sarjassa kuudentena, mutta vain 10 pisteen päässä kolmannesta sijasta.