Remes kisaa Norjassa

Eero Remes kisaa viikonloppuna Norjassa.
Kuva
Caroline Joelsson
Eero Remes oli torstaina illalla kalastamassa turskaa Norjassa, mutta viikonloppuna Yamaha-kuljettajaa kisaa paikallisessa endurosarjassa.

Enduroammattilainen Eero Remes on viettänyt muiden MM-sarjalaisten tavoin erikoista kesää koronaviruksen vuoksi. Remes on harjoitellut aktiivisesti Suomessa ja odottelee nyt syyskuun lopussa alkavaa enduron MM-sarjaa. Tulevana viikonloppuna Remes kisaa varsin erikoisessa paikassa, sillä mies osallistuu Norjan mestaruussarjan kilpailuun. Tavoitimme Remeksen torstaina illalla.

- Olen tässä juuri Norjassa kalastamassa turskaa. Tämä on ihan uusi kokemus, Remes nauroi.

Remes matkusti keskiviikkona Norjaan ajovarustesponsorinsa FXR:n kuvauksia varten. Remestä kuvataan torstaina ja perjantaina FXR:n uusiin mainoksiin. Viikonloppuna kolminkertainen maailmanmestari ajaa puolestaan Norjassa kisaa.

- Täällä ajetaan viikonloppuna Norjan mestaruussarjan kilpailu. Lauantaina on ilmeisesti endurosprint ja sitten sunnuntaina jonkinlainen cross country kilpailu. Molemmat kisat ajetaan erään motocrossradan lähistöllä valmiita reittejä pitkin. Täällä ei hirvittävästi metsissä mielestäni saa ajaa, ensimmäistä kertaa Norjassa oleva Remes kertoi.

Kun Remes kotiutuu Norjasta, osallistuu hän seuraavana viikonloppuna ajettavaan Kalpalinnan endurosprinttiin ja tämän hetken tiedon mukaan myös Muuramen SM-enduroon.