Reitti puhutti Toukokuunajon jälkeen

Jiri Leino nappasi yleiskilpailun viidennen sijan Toukokuunajosta.
Kuva
Jani Hovi
Toukokuunajon reitti jakoi vahvasti mielipiteitä kilpailun jälkeen. Tässä kuljettajien kommentteja taiston päätyttyä.

Kuuntele kommentit alta.

Kommentit

Lähettänyt ANTTI HYÖKKI : Pe, 05/31/2019 - 18:47

Juu noi pätkät, ziisus. Kommentit oli osuvia.Minäkin sinänsä tykäsin reitistä kokonaisuutena. Mutta harrastelijan näkökulmasta alkaa olla reitin laatu ongelma. Kisat tulee niin kalliiksi, että kisat jää kohta ajamatta. Tällä kertaa putki, ketjuohjari, kaksi kahvaa, molemmat tupet pari renkaita. Kisalle tulee juhlavasti hintaa. Enkä edes kaatunut kuin pari kevyttä muksahdusta. Ymmärrän tukkiesteet ja kivimäet, ne on kivoja yleisölle. Ja niitä voi olla tietysti. Mutta kilometrien kivikon ajaminen ei ole kenenkään edun mukaista. Yksi mäki tai extreme osuus ei ratkaise kisaa mutta jos alkaa säästelemään ajokkia tai pelaamaan varman päälle kilometritolkulla, häviää aina. Jos taas vähänkin riskeeraa, kello voi tykätä, mutta väkisin tulee kaikenlaista ohjelmaa ja kalustovaurioita. En ole siksi tämäntyyppisten reitin kannalla. Loppuu rahat ja kärsivällisyys.

Language
suomi

Lähettänyt Heikki Häyrynen : Su, 06/02/2019 - 10:34

Tuolla facen puolella tästä olikin jo meikäläisen mielipidettä... Minusta reitti oli mukavaa suomimantsaa, ajoin ns omaa kovaa sm luokkien reitin ja mitään ei mennyt rikki eikä ollut muitakaan ongelmia. Jos tuolla jäi pahemmin kiinni niin silloin ei paljon katsonut mihin ajaa, pieniä jumeja varmasti sattui lähes kaikille, joko liukkaissa reikäisissä juurakoissa tai vaikeammissa mäkipaikoissa. Kuitenkin märällä säällä oli osuutensa että nuo synkät kuusikot korkkasi aika pahasti, kuitenkaan reitillä ei mitään suota ollut ja se säilyi ihan ajettavana. 

Jos välillä on tommonen raparalli niin ei ainakaan minua haittaa, päinvastoin. Kuitenkin yleensä voisi olla hyvä jos pätkät vaihtelisi enemmän keskenään, tämähän taas riippuu siitä millaiset maastot järjestävällä seuralla on käytössään. Tuonkin kisan eteen oli tehty valtava määrä vapaaehtoista työtä... 

Language
suomi