Puhakaisella edessä uran ensimmäinen MM-kisa

Samuli Puhakainen ajaa uransa ensimmäisen MM-kilpailun viikonloppuna.
Kuva
Jani Hovi
Samuli Puhakainen starttaa tänään illalla uransa ensimmäiseen MM-kilpailuun, kun tämän kauden MM-sarja käynnistyy Portugalissa.

EY-luokassa ajava Samuli Puhakainen on uuden paikan edessä, kun hämeenlinnalainen starttaa uransa ensimmäiseen MM-kilpailuun. Tavoitimme Puhakaisen tänään aamulla Portugalista, jossa hän oli tutustumassa maastokokeisiin.

- Kaikki pätkät täällä näyttävät oikein hyviltä. Extreme on tehty vuoren päälle ja jos vettä sataa, niin siitä tulee todella vaikea. Tänne on luvattu vettä oikeastaan koko viikoksi, mutta eipä sitä ole satanut. Tänään aamulla vähän satoi, mutta ei paljoa. Viimeksi kun olin ajamassa EM-kilpailua Portugalissa, vettä satoi ja minulla meni todella hyvin, joten ei se sade välttämättä huono asia olisi, Puhakainen kertoi.

Puhakainen on ilmoittautunut ainakin kahteen ensimmäiseen MM-kilpailuun, jotka ajetaan Portugalissa ja Italiassa. Sarjan jatko riippuu rahoituksen saamisesta, mutta ainakin Ruotsin ja Viron kilpailut olisi Puhakaisen tarkoitus ajaa. Puhakaisen tavoitteet kauden avauksessa ovat vielä hieman auki.

- En tiedä yhtään, minkä tasoisia luokan muut kuljettajat ovat ja sen takia on vaikea sanoa mitään tulostavoitteita. Ensimmäisen päivän aikana ne kyllä sitten selviävät. Muuten tavoitteena on ajaa ehjä viikonloppu ilman suurempia virheitä ja pysyä pystyssä, Puhakainen päätti.