Prado palasi kärkeen

Kuva
Juan Pablo Acevedo
Jorge Prado vei kotiyleisön edessä voiton ja palasi samalla MM-sarjan kärkeen.

Viime viikonloppuna Portugalin mudassa epäonnistunut Jorge Prado palasi tänään voittojen tielle, kun motocrossin MM-sarja jatkui Espanjassa. Prado voitti molemmat kisaerät ja oli luonnollisesti myös päivän totaalin ykkönen. Jeffrey Herlings ajoi ensimmäisessä erässä neljänneksi ja toisessa erässä kakkoseksi, joka riitti nostamaan hänet päivän totaalissa toiseksi, ennen kolmanneksi sijoittunutta Romain Febvreä. Tim Gajser johti sarjaa Espanjaan tultaessa, mutta ensimmäisen erän kaatumisen jälkeen mies ei ollut aivan parhaimmillaan. Gajser oli ensimmäisessä erässä kuudes ja toisessa erässä kolmas, ollen totaalin nelonen. Prado palasi pistekärkeen kahden pisteen erolla Gajseriin.

MX2-luokassa päivän totaalin voitto meni Lucas Coenenille, ennen Andrea Adamoa ja Liam Evertsiä. Kay de Wolf johtaa sarjaa 44 pisteen erolla Simon Längenfelderiin.

Espanjassa jatkui myös naisten MM-sarja, jossa päivän ykkönen oli Lotte Van Drunen. Courtney Duncan oli toinen ja Daniela Guillen kolmas. Van Drunen johtaa sarjaa yhdeksän pisteen turvin.

EMX125-luokka jatkoi myös urakkaansa Espanjassa. Simone Mancini vei viikonlopun voiton, ennen Francesco Belleitä ja Markuss Ozolinsia. Kasimir Hindersson oli ensimmäisessä erässä kahdeksas ja toisessa erässä 15. Viikonlopun totaalissa hän oli 11.

Alla tulokset ja pistetilanteet.