Pohjola hallitsi Hirvensalmella

SE-Teamin kaksikko Eemil Pohjola (vas.) ja Santeri Enjala ajoivat omien luokkiensa voittoihin.
Kuva
Timo Soanjärvi / SE-Team
Eemil Pohjola kaasutteli voittoon kosteissa olosuhteissa ajetussa MotoSyncro.fi EnduroSprintissä.

Mäntyharjun Moottorikerhon historian ensimmäinen endurokilpailu ajettiin lauantaina Hirvensalmella. Suomalainen syyssää teki kilpailusta kostean, mutta kaikesta huolimatta kuljettajat viihtyivät reitillä.

Yleiskilpailussa ajettiin kuusi kierrosta ja Eemil Pohjola kellotti jokaiselle maastokokeella pohja-ajan, ottaen voiton lopulta lähes kahden minuutin turvin. Toiseksi kilpailussa ajoi Ville Meisola ja kolmanneksi Ukko Laaksonen. Jesse Viljakainen oli neljäs ja Janne Mukkala viides.

B-luokassa voitto meni Santtu Kavervolle, ennen Aaro Hämäläistä ja Jesse Turusta. C-luokan kärkikolmikon muodostivat puolestaan Atte-Juhani Ahlsten, Jukka Eskelinen ja Ukko Kätkytniemi. Kolmikko nähdäänkin jatkossa B-luokassa. C-luokassa kuudenneksi ajanut Miro Jussila sai nousupistetilin täytyy ja hänetkin nähdään jatkossa B-luokassa.

V40-luokan voittoon ajoi Toni Paakkinen, ennen Timo Tepposta ja Antti Kuismaa. Luokkaa neljän kierroksen jälkeen johtanut Jari Mattila joutui keskeyttämään kilpailun viimeisellä kierroksella, hänen pyöränsä ketjujen lähdettyä pois päältä ja niiden mennessä eturattaan ja takahaarukan väliin kasaan. V50-luokan ykkönen oli Jyrki Savola, ennen Tommi Jarkkolaa ja Taito Merilaitaa. V60-luokan nopein oli puolestaan Karri Tikkanen, Juha Piiroisen ollessa toinen ja Harri Viertoman kolmas. V70-luokassa Matti Niinimäki oli ainoa osallistuja ja otti voiton.

Naistenluokassa Taru Hakulinen ajoi selvään voittoon ennen Esmeralda Vesteristä. Emma Ojanen oli kolmas. Classic-luokan voittoon ajoi Santeri Enjala. Toinen oli Jari Klen ja kolmas Kari Ståhlström. Kuntoluokassa Jari Turunen oli ainoa maaliin ajanut kuljettaja ja otti näin ollen voiton.

Täydelliset tulokset.