Pek-Kone Kawasaki Racing suuntaa kohti uutta kautta

Teksti
Sumekon Ari-Pekka Vanhala (vas.) on odottaa jo innolla alkaa SM-kautta, kuten myös Pek-Kone -tiimin Ville Meisola, Jarno Tyllinen ja Juho-Pekko Rommi.
Kuva
Tiedote
Suuren menetyksen kokenut Pek-Kone Kawasaki Racing -tiimi käynnistää SM-kautensa tulevana viikonloppuna.

Pek-Kone Kawasaki Racing kohtasi suuren surun, kun pitkän uran lajin parissa tehnyt Pekko Rommi nukkui pois. Tiimi jatkaa toimintaansa Pekon jalan jäljissä ja kaudella 2023 tavoitteena on SM-mitali ja juniorien tukeminen lajin parissa. Vuosia kestänyt yhteistyö Sumekon kanssa saa jatkoa myös kuluvana vuonna.

Ville Meisola urakoi myös tulevalla kaudella kahta lajia, kun hän kilpailee enduron sekä motocrossin SM-sarjassa. Ville on asettanut itselleen tavoitteeksi endurosta A3 luokan SM-mitalin ja motocrossin MX1-luokassa hän aikoo ajaa itsensä viiden parhaan joukkoon. - Osallistun kesällä Heinolassa ajettavaan MM-enduroon ja sieltä janoan myös onnistumista, Meisola kertoo kauden suunnitelmistaan. - Treeni on ollut hyvää ja se näkyy varmasti myös kilpailuissa.

Jarno Tyllinen ajaa kesällä MX1-luokassa motocrossia. - Viime kesä oli hyvää kokemusta, vaikka menestystä ei tullut. Nyt olen syksystä asti harjoitellut fysiikkavalmentajan opastuksella ja lähden hyvillä fiiliksillä puomille kesällä, Tyllinen jutustelee. Hän asettaa tavoitteekseen ajaa yksittäisiä eräsijoituksia kympin joukkoon ja loppupisteissä tavoitteena on SM 12. sija.

Tiimissä kolmantena kuljettajana ajaa Jesse Katainen. Jessellä on tarkoituksena ajaa cross countryn SM-sarjasta pari osakilpailua ja lisäksi TOP-250 motocrosskilpailuja.

Pek-Kone Kawasaki Racing avustaa kesäisin Kymenlaakson alueen motocross-seuroja järjestämään ilmaista junnucrossikoulua. Tiimille on lähellä sydäntä tukea nuoria kuljettajia lajin parissa ja junnukoulusta on useampi kuljettanut ponnistanut vuosien aikana SM-pisteille.