Päitsi-Harley kuumotti väkeä

Kuva
Sami Salonen
Kari Nenonen poseeraili rennon oloisesti enduro-Harrikan vieressä MP messuilla.

– On kyllä herättänyt huomiota ja kiinnostusta tämä enduro-Harrikka ja miun Päitsi-projekti, naurahtaa Kari Nenonen.

– Käytiin vääntämässä SE-Teamissa tähän solut alle. Ei tuon painoisella pyörällä tarvii minkään lähteä ilmakumeilla. Saan pyörän nyt näyttelyn jälkeen Tohmajärvelle ja pääsen ajelemaan sillä ihan todellisissa enduromaastoissa, kertoo Nenonen.

– On tämä peli ainakin herättänyt huomiota ja mielipiteitä löytyy suuntaan ja toiseen. Välillä melkein naurattaa kun jotkut kauhean tosissaan sanoo ettei tuo ole Harrikka ollenkaan tai ettei tuolla Päitsiä ajeta.

– Ihan huumorimielellähän koko tähän projektiin on lähdetty, muistuttaa Nenonen. – Kyllähän sen nyt jo tuosta moottorin leveydestä näkee, että jos on näin luminen keli Päitsillä, tuo pyörä on melkoinen lumiaura ihan jo leveytensä puolesta. Mutta eipä ruuti lopu ja pelit puudu hankeen, naurahtaa Nenonen.

Jorkki Korhosen rakentama ja Kari Nenosen puikottama Päitsi-Harley on kuitenkin jo saavuttanut yhden ison voiton. Pyörän osallistuminen Päijänneajoon on kerännyt niin paljon huomiota, että yleisöä lähtee liikkeelle ja kisaa seuraamaan ihan jo Nenosen vuoksi. Tällaista reipasotteista pioneerihenkeä juuri nyt kaivataankin.