Osallistu Salmisen ilmaiseen ajopäivään

Xracing OFFROADPro järjestää marraskuun 3. päivä ilmaisen ajopäivän kaikille tilaajilleen ja Kärme Kustaan Kiemuroihin osallistuville kuljettajille. Ajopäivän valmennuksesta vastaa 13-kertainen maailmanmestari Juha Salminen.

Nyt kun henkilökohtaiset endurokilpailut on syksyn osalta takana ja jäljellä on enää Kärme Kustaan Kiemurat, järjestää Xracing OFFROADPro kaikille Kustaalle osallistuville kuljettajille ilmaisen ajopäivän. Ajopäivä on ilmainen myös Xracing OFFROADPro-lehden tilaajille. Ajopäivä toimii hyvänä valmistautumisena Kustaata varten, sillä paikalla valmentamassa on Juha Salminen ja hänen johtamansa valmentajajoukko.

Paikkana toimii Miettisen endurolenkki Pornaisissa. Paikalla on myös maahantuojia esittelemässä kalustoaan ja antamassa pyörän säätövinkkejä.

Missä: Miettisen endurolenkki, Iso-Helsontie, 07150 Pornainen

Aikataulu: 3.11.2019. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 9 -10 (ei vaadi ennakkoilmoittautumista). Ajaminen käynnistyy klo 10.

Kenelle: Ilmainen kaikille Kärme Kustaalle osallistuville kuljettajille ja Xracing OFFROADPro-lehden tilaajille. (Lehden voi tilata myös paikan päällä. Lehden hinta 75,90/ vuosi).

Muuta: Kaikilla tulee olla liikennevakuutus. Paikalla on myös kioskipalvelut.

 

Alla olevalla videolla mestari itse kutsuu kaikki paikalle!