Nyqvist voittoon Vekaranjärvellä

Kuva
Virpi Miettinen / Arkistokuva
Marita Nyqvist voitti naisten Suomen cupin osakilpailun tänään Vekaranjärvellä.

Kauden kolmas enduron naisten Suomen cupin osakilpailu kaasuteltiin tänään Vekaranjärven hienoissa maastoissa. Kaksi aiempaa kilpailua voittanut Marita Nyqvist otti voiton näytöstyyliin neljän maastokokeen kilpailussa. Toiseksi ajanut Janette Mielonen jäi Nyqvistille lähes kolme minuuttia. Sanna Sainio oli kolmas ja hän jäi voitosta puolestaan lähes neljä minuuttia. Riina Lampinen oli neljäs ja Emma Ojanen viides.

Yleiskilpailun ykkönen Vekaranjärvellä oli Dick Bergman. Aleksi Nieminen kaasutteli toiseksi ja Juha-Pekka Tirkkonen kolmanneksi. Jesse Viljakainen oli neljäs ja B-luokan voittoon ajanut Niklas Lahti viides. A- ja B-luokan kanssa kuusi maastokoetta ajaneen V40-luokan voittoon ajoi Arto Kallioinen.  Aamulla kaasutellun V50-luokan ykkönen oli Karri Tikkanen ja C-luokan vauhdikkain puolestaan Albert Juhola.

B1-luokan voittanut Sanna Kärkkäinen teki kilpailussa historiaa, sillä hän sai täyteen nousupisteet A-luokkaan. Näin ollen Kärkkäisestä tulee ensimmäinen naiskuljettaja, joka on saanut Suomessa A-luokituksen endurossa.

Alla luokkakohtaiset tulokset. (klikkaa kuvia suuremmiksi)