Myöhäselle uran paras kilpailu MM-tasolla

Teksti
MM-kauden ryhmäkuvassa ovat kaikkien luokkien kuskit. Timo Myöhänen on ylärivissä toinen vasemmalta.MM-kauden ryhmäkuvassa ovat kaikkien luokkien kuskit. Timo Myöhänen on ylärivissä toinen vasemmalta.
Kuva
Leevi Paajanen
Lauantain kisassa Myöhänen jäi niukasti MM pisteiden ulkopuolelle ollessaan 16:s, kun 15 parasta saa pisteitä. Sunnuntaina ajo kulki erittäin hyvin ja lopputuloksissa ikaalilainen löysi itsensä hienosti 12:lta sijalta.
 
Kisaan mahtui muutama helppo vitonen ja siten suoritus on uskoa antava tulevia kisoja ajetellen.
 
Myöhäsen virhepisteet oli 15 ensimäiseltä, 9 toiselta ja 13 viimeiseltä kierrokselta. Lauantain kisassa samoilta jaksoilta kokonaispisteet oli 77, eli parannus oli huima.
 
- Oli kyllä hyvä kisa. Ajoni tuntui rennolta heti aamusta asti ja erityisesti ekan kierroksen onnistumiset niissä paikoissa, joissa lauantaina oli vaikeaa nosti henkeä. Kisaan kuitenkin mahtui vielä liikaa helppoja vitosia. Niistä kun pääsen eroon, niin sitten olen kauden tavoitteessani kympin sakissa, Myöhänen selvitti.
 
Luvassa ei ole pitkää aikaa nautiskella suorituksesta. Jo tulevana viikonloppuna ajetaan seuraava MM-kisa. Tällä kertaa Ruotsissa, joten kyseessä on Myöhäselle melkein kotikisa.