Myöhänen pitelemätön Salon SM-trialissa

Teksti
Kuvassa Myöhänen kisa-avustajansa, eli reppumiehensä Harri Oittisen kanssa Kuvassa Myöhänen kisa-avustajansa, eli reppumiehensä Harri Oittisen kanssa

Salolaiset olivat laatineet hienon kahdeksan jakson reitin, joka ajettiin kolmeen kertaan. Jaksot olivat sopivan haastavia ja koska kisapaikkalla ei oltu aikaisemmin kisattu SM tasolla olivat kilpailijat poikkeuksetta tyytyväisiä "neitseellisiin" SM jaksoihin.

Eliittiluokassa Ikaalisten Timo Myöhänen ei ollut yllätettävissä. Myöhänen suoriutui kisasta vain viidellä virhepisteellä. Maksimipistemäärä kisasta olisi ollut 120 pistettä ja kun Eliittiluokan keskiarvo oli hiukan yli 40 pistettä oli Myöhäsen suoritus siten vertaansa vailla.

Palkintopallilla nähtiin Myöhäsen seurassa  tuttu kaksikko kun  Jyväskylää edustavat Jussi Haapanen ja Jere Karjalainen olivat sijoilla kasi ja kolme.

Kolmen osakilpailun jälkeen Myöhänen johtaa sarjaa kahdella voitollaan ja yhdellä hopealla.

– Tänään jos koska tarvittiin "kaalinhallintaa". Jaksot olivat petollisen haastavia. Ne oli kaikki täysin ajettavia, mutta missään kohtaa kontrolli ei saanut pettää...tuloksena olisi heti ollut tukku virhepisteitä. Ratamestari oli onnistunut erittäin hyvin ja siksipä kisa oli poikkeuksellisen nautinnollinen...varsinkin kun vielä Jussi (Haapanen) pystyi tänään haastamaan ihan kunnon kisaan...ei ollut varaa löysäillä...kertoi Myöhänen dopingtestin jälkeen.

Seuraavat kolme kisaa Myöhäsellä ovatkin taas Suomen rajojen ulkopuolella kun elokuun toisena viikonloppuna kisataan Tanskassa Pohjoismaiden paremuudesta ja sitä suraavina kahtena viikonloppuna Belgiassa ja Sveitsissä mitellään kaksi viimeistä EM osakilpailua.

 

tulokset löytyy täältä  http://www.moottoriliitto.fi/lajit-ja-lajiryhmien-sivut/trial/kilpailut-2015/