MXGP FINLAND siirtyy KymiRingiltä Hyvinkään Vauhtipuistoon

Teksti
Hyvinkäällä ajettiin MM-motocrossia viimeksi vuonna 2014.
Kuva
Jani Hovi
Kansainväliset motocrossin MM-kilpailu- ja markkinointioikeudet omistava Infront Moto Racing on yhteistyössä Suomen Moottoriliiton ja Lahti Events Oy:n kanssa päättänyt siirtää elokuun motocrossin MM-osakilpailun KymiRingiltä Hyvinkään Vauhtipuistoon.

MXGP Finland järjestetään suunnitellusti 13.–14. elokuuta 2022. Pääluokka MXGP:n lisäksi Hyvinkäällä ajetaan MX2-, EMX250- ja EMX125 sekä EMX OPEN-luokkien kilpailut.

Tapahtuman tuotannosta vastaa tapahtumayhtiö Lahti Events Oy yhdessä kisajärjestelyt hoitavan Suomen Moottoriliiton kanssa.

Lahti Eventsin toimitusjohtaja Emilia Mäki on tyytyväinen mahdollisuudesta tapahtuman nopeaan siirtoon Hyvinkäälle. ”Olemme saaneet niin Hyvinkään Vauhtipuistolta kuin Hyvinkään kaupungilta erittäin positiivisen vastaanoton tapahtumallemme. MM-osakilpailun siirto tulee erittäin nopealla aikataululla mutta ammattimaisella tiimillä saamme tapahtuman toteutettua suunnitellusti”, sanoo Mäki. Motocrossin MM-osakilpailu on järjestetty onnistuneesti Hyvinkään Vauhtipuistossa myös vuonna 2014. Rata sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä ja alueella on tarjolla erinomaiset puitteet kansainvälisen motocross-kilpailun järjestämiseen.

Motocross-vauhtiviikonloppu MXGP Finland Hyvinkäällä 13.-14.8.2022
Liput myynnissä kaikissa Lippupisteen kanavissa.

Lisätiedot:
www.mxgpfinland.fi