MX-liiga jatkui Heinolassa

Mauno Nieminen jatkoi voittojen tiellä.
Kuva
Jani Hovi
MX-liiga jatkui viikonloppuna Komostenkylän hienolla radalla Heinolassa. Lauantaina radalla nähtiin viikonlopun nuorimmat kuljettajat ja sunnuntaina puolestaan aikuisharrastajat.

Lauantaina ajetussa MX65-luokassa Eemil Pesonen voitti molemmat erät ja oli samalla kokonaiskilpailun ykkönen. Luca Väg oli toinen ja Rene Nyman kolmas. MXC/B-luokassa Richard Paat oli päivän kokonaiskisan voittaja, ennen Simo Koskista ja Tiitus Räikköstä. C/B-luokan kanssa samaan aikaan ajetun C/A-luokan ykkönen oli Miro Varjonen, ennen Eliel Lehtistä ja Juho Ahokasta.

Sunnuntaina ajetussa MXB-luokassa Iiro Laitinen voitti molemmat erät, Kasperi Koskisen ollessa molempien erien toinen ja Pekka Nissisen kolmas. MX125-luokan päivän ykkönen oli Mauno Nieminen, ennen Arttu Sihvosta ja Aaro Kankaanpäätä. Naisten luokassa Hanna Mertsalmi voitti molemmat erät näytöstyyliin. Ria Virtanen oli molempien erien kakkonen ja Laura Kurkinen kolmas. MXH-luokassa Markus Hyytiäinen oli päivän ykkönen, ennen Jussi Koirikiveä ja Jani Kaukiaista.

Viikonlopun täydelliset tulokset.