Muistitko hakea enduronumeroa?

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Suomen Moottoriliiton enduron lajiryhmän sivulla ovat olleet haettavina kiinteät enduronumerot kaudelle 2023. Nyt alkaa olla jo kiire, jos omalle tutulle numerolle on tarvetta. Numeroiden viimeinen hakupäivä on 1.1.2023. Aikaa on siis enää tämä viikko.

Numeroita voivat hakea vain ne 643 kilpailijaa, jotka ovat osallistuneet vähintään yhteen henkilökohtaiseen endurokilpailuun kaudella 2022.

Suomen Moottoriliiton enduron lajiryhmän sivuilla on lomake, joka täytetään.

Lomakkeen tiedot kulkeutuvat lajiryhmälle, joka vastaa jokaiselle, joko kertomalla numeron tai soittamalla / sähköpostilla, jos asiasta pitää neuvotella numeron mahdollisen muutoksen vuoksi.

Vahvistetuista numeroista pidetään kirjaa ja kun kilpailija osallistuu johonkin henkilökohtaiseen endurokilpailuun, tulee numero näkyviin Kalkun kiinteiden numeroiden listaan.

Suurin osa saa luontevasti saman numeron kuin viime vuonna ja ne, jotka eivät tässä yhteydessä hae numeroa, saavat varsin varmasti ainakin vielä talven ensimmäisten kilpailujen yhteydessä oman tutun numeronsa.

Huom! Niiden ajajien, jotka ajavat myös CC-kilpailuja, kannattaa hakea CC-numeroa heti kun niiden hakuaika tammikuussa alkaa. Näin on parempi mahdollisuus saada sama numero kumpaankin lajiin.

Tähän mennessä numeroa on hakenut jo lähes 300 kilpailijaa. Numeroiden viimeinen hakupäivä on 1.1.2023.

Numeroa voi hakea täältä.

Kommentit

Lähettänyt Heikki Savonen : Ma, 12/26/2022 - 19:18

Tarkempi päivämäärä CC. numeroiden hakuun ilmoitetaan myöhemmin tammikuussa. 

Kieli
suomi