Motocrossin lajipäällikkö erosi, uusi lajipäällikkö haussa

Motocrossin lajipäällikkö ja samalla nykyisessä muodossa oleva lajiryhmä on ilmoittanut irtisanoutuvansa tehtävistään. Nyt SML avasi haun uudeksi lajipäälliköksi.

Alla Suomen Moottoriliiton tiedote asiasta:

-------

SML:n Motocross-lajiryhmä on tehnyt menestyksekästä ja aktiivista työtä SML:n MX-toiminnan kehittämiseksi jo usean vuoden ajan. MX -lajiryhmä on nyt ilmoittanut päättävänsä tehtävät nykyisen kokoonpanon osalta. SML haluaa kiittää lajipäällikkö Simo Merilää ja koko lajiryhmää pitkästä ja ahkerasta työstä lajin kehittämiseksi. Ryhmä on vuodesta toiseen käyttänyt lukuisia vuorokausia luottamustehtävän hoitamiseen ja pitkä ja tunnollinen työ lajin eteen ansaitsee suuren kiitoksen!

Lajiryhmän päättäessä tehtävät, on SML:n hallitus päättänyt kokouksessaan MX -lajiryhmän lajipäällikön haun avaamisesta. Haku on avattu 22.9.2021. SML:n jäsenkerhot voivat nyt esittää henkilöitä lajipäällikön tehtävään. Esitykset tulee jättää 3.10.2021 mennessä osoitteeseen ville.salonen(at)moottoriliitto.fi.

Esitys tulee toimittaa SML:n jäsenkerhon toimesta SML:n toimistolle ja mukaan tulee liittää vahvistus henkilön suostumuksesta tehtävään. SML:n hallitus nimeää uuden lajipäällikön hakuajan päätyttyä ja uusi nimetty lajipäällikkö käynnistää lajiryhmän jäsenten kokoamisen heti valinnan vahvistamisen jälkeen.

MX-lajiryhmän asioihin liittyen yhteyttä voi ottaa SML:n toimistolle osoitteeseen jussi.pitkahalme(at)moottoriliitto.fi. 

Lisätietoja lajipäällikön hausta on saatavilla osoitteesta ville.salonen(at)moottoriliitto.fi

Kommentit

Lähettänyt PERTTI KALATIE : Ke, 09/22/2021 - 09:14

Nyt kaikki varikoiden marisijat ja vaatijat-> nyt olis aika loistaa ;-(

RIP motocross.

Kyllä oli iso menetys tämä.

 

Niko

Kieli
suomi