Mitä kuuluu Panssari CC:lle?

Kuva
Jani Hovi
Cross countryn SM-sarjan avaus pitäisi ajaa vajaan kuukauden kuluttua Parolannummella. Mutta pystytäänkö kilpailu järjestämään koronaepidemiasta huolimatta?

Perinteisesti Panssari CC käynnistää kotimaisen offroadin kesäkauden ja kerää mukavan määrän kuljettajia Parolannummelle mittelemään vauhdistaan. Tämän vuoden kilpailu pitäisi järjestää huhtikuun 24. päivä, mutta luonnollisesti nykyinen koronavirusepidemia heittää kysymysmerkin kilpailun järjestämisen ylle. Me soitimme kilpailunjohtaja Jari Kakolle ja tiedustelimme mitä kilpailulle kuuluu?

- Meiltä puuttuu vielä pelastuslaitoksen ja poliisin lupa kilpailun järjestämiselle. Tänään saimme juuri tartuntatautilääkäriltä luvan, joka oli tietysti tärkeä. Tällä hetkellä kilpailun järjestäminen näyttää hyvältä, mutta tosiaan vielä ihan kaikkia lupia ei ole. Odotamme lupia lähiaikoina ja sen jälkeen saamme ilmoittautumisen auki. Kilpailu tullaan viemään läpi ilman yleisöä ja myös talven endurokilpailujen tapaan huoltomiesten määrä tulee olemaan maksimissaan yksi. Lisäksi alueella tulee olemaan myös maskipakko, Kakko kertoi.

Näin ollen CC-kauden käynnistyminen Parolannummella näyttää tällä hetkellä hyvältä.