Menna aamun nopein

Jukka Penttilä otti startin nimiinsä.
Kuva
Jani Hovi.
Aaro Menna oli aamun nopein, kun Panssari CC käynnistyi tänään aamulla.

Panssari CC käynnistyi Parolannummella kosteissa tunnelmissa, kun viime yön räntäsade kasteli maaston ja aamun ensimmäiset kuljettajat pääsivät liukastelemaan reitille. Aamun ensimmäisessä startissa viivalla olivat nuoret, V60, classic- ja kuntoluokan kuljettajat. Lähdön pituus oli tunnin.

Startin otti nimiinsä V60-luokassa ajava Jukka  Penttilä. Penttilä sai nopeasti peräänsä nuorten luokan Aaro Mennan, joka ottikin kärkipaikan haltuunsa toisella kierroksella. Menna ajoi vakuuttavasti koko lähdön ajan ja otti voiton lopulta selvästi. Toisena ruutulipulle ajoi Penttilä, joka voitti samalla V60-luokan. Lähdön kolmas oli Jari Lehto, joka oli samalla V60-luokan kakkonen. Jarmo Kunttu ajoi lähdön neljänneksi ja voitti classic-luokan. V60-luokan Juha Piironen oli lähdön viides. Kuntoluokassa ruutulipulle ajoi ensimmäisenä Jukka Puoliväli.

Menna

Aaro Menna voitti aamun startin.

Tulokset eivät ole vielä viralliset. Kilpailun aikana useampi kuljettaja rikkoi varikon nopeusrajoitusta ja lisäksi huoltomaton käyttöä rikottiin. Näin ollen lopullisiin tuloksiin saattaa tulla muutoksia myös kärjen osalta.

Kommentit

Lähettänyt jari vento : La, 04/24/2021 - 12:05

Muutoksia saattaa tulla jos päätöksiä tehdään mututuntumalla

Language
suomi