Marttila ensimmäisenä suomalaisena Yamaha bLU cRU Masterclass-leirille

Teksti
Jimi Marttila (911) pääsee mukaan Yamahan Masterclass-leirille.
Kuva
Yamaha tiedotus
Jimi Marttila pääsee ensimmäisenä suomalaisena kuljettajana Yamahan Masterclass-leirille, jossa hän kilvoittelee Yamahan tukipaketista ensi kaudelle.

Euroopan nopeimpiin kuuluvat 65cc, 85cc ja 125cc luokissa kilpailevat nuoret Yamaha YZ-kuljettajat ottivat toisistaan mittaa Italian Mantovassa syyskuun lopussa Motocross of Nations-kilpailun yhteydessä ajettujen Yamaha YZ bLU cRU Cupin superfinaaleissa, taistellessaan paikasta podiumilla ja lunastaakseen pääsyn Masterclass-leirille.

10-vuotias Etelä-Suomen Moottorikerhoa edustava Jimi Marttila erottui koko superfinaali-viikonlopun ajan edukseen niin radalla, kuin sen ulkopuolellakin. Vaikka podium-sijoitus jäikin Jimiltä saavuttamatta harmillisen kaatumisen vuoksi, onnistui hän kuitenkin vakuuttamaan otteillaan Yamaha Motor Europen kilpailukomitean, joka myönsi Marttilalle villin kortin paikan 65cc luokan Masterclass-leirille. Marttila on täten ensimmäinen suomalainen koko bLU cRU historiassa, joka on onnistunut lunastamaan paikkansa Masterclass-leirille.

Masterclass-leiri järjestetään 3.-5.11.2021 Espanjan Lleidassa, jossa kuljettajat pääsevät elämään ja harjoittelemaan yhdessä huippu-kuljettajien sekä Yamaha-lähettiläiden opastuksessa. Yamaha Motor Europen kilpailukomitea valitsee lopulta leiriltä yhden kuljettajan jokaisesta kolmesta luokasta, jotka tulevat saamaan Yamahan tukea seuraavaan kilpailukauteen.

- Koko tämä bLU cRU-kokemus ja Mantovan superfinaali jo itsessään ovat olleet huikea kokemus. Kutsu masterclass-leirille on aivan huippu juttu ja odotamme leirille pääsyä innolla. Haluaisin tässä kohtaa kiittää Etelä-Suomen Moottorikerhoa ja kaikkia, jotka ovat meitä tällä kaudella auttaneet ja tukeneet. Lopuksi haluan vielä kiittää iskää ja äitiä, jotka mahdollistavat harrastamiseni, Marttila kertoi.

 

Kommentit

Lähettänyt TERO OLLILA : Ti, 10/19/2021 - 21:11

Mahtavaa Jimi💪Onnittelut👍

Kieli
suomi