Malinin veljekset KRT Kawasakin väreissä tulevaan kauteen

Teksti
Valtteri (vas.) ja Wiljam Malin ajavat KRT Kawasaki-tiimissä tällä kaudella.
Kuva
KRT tiedotus
KRT Kawasaki lähtee tulevaan motocross kauteen Malinin veljesten kanssa sekä MX V35-luokassa jatkaa tiimin toinen omistaja Matti Korkeamäki.

Malinin veljeksistä vanhempi Valtteri Malin, 26, on kilpaillut tiimin väreissä jo viime kaudelle, mutta kautta häiritsi loukkaantuminen, mistä johtuen hän joutui jättämään väliin kauden kaksi ensimmäistä SM-osakilpailua. Tälle kaudelle myös veljesparista nuorempi Wiljam Malin, 19, liittyy tiimin vahvuuteen ja ensi tunnelmat uudesta pyörästä sekä tiimistä ovat positiiviset.

- Tämä on vähän niin kun uuden elämän alku ja odotan todella innolla tulevaa kautta. Koko urani olen ajanut Itävallan merkeillä, mutta ensi tuntuma Kawasakista on todella positiivinen ja pyörä on todella hyvä ajaa. Tiimi ja henkilöt ovat kyllä entuudestaan tuttuja, kun Valtteri on ajanut heidän kanssaan jo ja itsekin olen siinä sivussa vähän pyörinyt mukana. On kuitenkin hienoa liittyä porukkaan mukaan, kun on tällaisia ihmisiä, joilla on aito halu ja into auttaa uralla eteenpäin, innostunut Malin kertoi.

Nuorempi Malin lähtee kauteen maltillisilla tavoitteilla ja lähtee hakemaan ehjää kautta, vaikka ajotunteja hyvin talvelta jo takana sekä muutama kansainvälinen kilpailu Hollannissa.

- En ota stressiä tässä vaiheessa tuloksista. Ensimmäisessä kilpailussa nähdään sitten, että missä ollaan tuloksellisesti. Ajoa on tullut kyllä hyvin koko talven ajan ja pari KV-kisaakin olen ehtinyt ajaa. Tavoitteena pysyä pystyssä ja terveenä, Malin summasi.

KRT Kawasakin tiimipäällikkönä jatkaa Mikko Kaasinen, joka jakaa saman ajatuksen Wiljamin kanssa ehjästä kaudesta, mutta on myös luottavainen veljeksien suhteen, että talvella tehty hyvä työ kantaa hedelmää kesällä.

- Tosiaan Malinin veljesparin kanssa lähdetään tähän kauteen. Valmistautuminen sujunut hyvin, kuljettajat saaneet hyvän määrän ajoa alle talven aikana. Wiljamilta odotamme ehjää kautta. Ehjiä treenejä ja eriä koko kauden ajan. Tulokset kyllä tulevat ajallaan, kunhan niin sanotusti paketti pysyy kasassa. Hänellä mennyt monta kautta pilalle loukkaantumisten vuoksi, joten keskitytään nyt siihen, että saadaan hänelle ehjä kausi. Valtterin ajotaidot kyllä kaikki tietävät, hän kuitenkin ex GP kuljettaja. Tasapainottelu työuran luomisen ja crossin kanssa on haastava mutta uskomme hänen kykyihinsä pitää Kawasakin värit mukana kärkikahinoissa. Tavoitteemme molempien kuljettajien osalta ehjä vahva kausi, Kaasinen kertasi.

KRT Kawasaki avaa kilpailukautensa motocrossin SM-avauksessa reilun viikon päästä Karkkilassa.