Maaliskuun Blackseven pähkinä - vastaa ja voita

On jälleen Blacksevenin pähkinän vuoro, johon kannattaa vastata pikaisesti.

Joka kuukauden 7. päivä on mahdollisuus voittaa tuotepalkintoja, vastaamalla moottoripyöräily aiheiseen kysymykseenBLACKSEVEN Oy nettisivuilla. Kysymykset on tehty välilläpilke silmäkulmassa, eikä vastaus välttämättä ole absoluuttinen totuus, ehkä joskus enemmänkin mielipidekysymys. Vastausaikaa on vain kyseisen kuun 7. päivän ajan ja voittaja julkaistaan seuraavana päivänä BLACKSEVEN Oy:n nettisivulla.

MAALISKUUN BLACKSEVEN PÄHKINÄ KYSYMYS

Ensi viikolla lähes koko Suomi seuraa herkeämättä, kuka voittaa tämän vuoden Päijänteen Ympäriajon eli Päitsin. Samalla monet Päitsin ajaneet muistelevat omaa urotekoaan ja miten juuri sinä vuonna "lunta oli kainaloihin asti" tai normaalisti vähävetiset ojat olivatkin "Aurajoen levyisiä jokia". Useat varmasti myös pohtivat, olisiko ensi vuonna oikea hetki osallistua ensimmäistä kertaa tarunhohtoiselle Päitsille.

Tällä kertää Pähkinä kysymys on enemmänkin kysely, jossa selvitetään millainen määrä teistä on kiertänyt Päitsin, suunnittelee vasta sitä tai ei usko koskaan osallistuvansa kyseiseen kilpailuun. 

Vastausaikaa vain maaliskuun 7. päivän ajan!Käy vastaamassa BLACKSEVEN Oy:n sivuilla https://www.blackseven.fi/  ja voita!

Maaliskuun palkintona arvotaan vastanneiden kesken viisi settiä, aitoja Leatt t-paitoja ja lippiksiä. 

Kommentit

Lähettänyt Juho Hirn : To, 03/07/2024 - 12:55

Päitsi kierretty

Kieli
suomi