Luvassa tiukka PM-finaali

Varkaudessa ajettiin jääspeedwayn PM-finaali myös vuonna 2020.
Kuva
Timo Eronen
Varkauden moottoriurheilukeskuksessa sunnuntaina 5.3.2023 ajettava jääspeedwayn PM-finaali tulee olemaan todella huippuluokan kilpailu.

Kilpailun osanottajalista on täynnä kovia kuljettajia, isoimpana nimenä tietenkin lajin hallitseva maailmanmestari, Ruotsin Martin Haarahiltunen. Ruotsi on heittänyt muutenkin kilpailuun todella kovan kattauksen pitkäpiikkisten gladiaattoreja. Stefan Svensson, mies joka on ajanut lajia 40 vuotta yhtäjaksoisesti ja koko ajan käytännössä korkeimmilla tasoilla. Stefanin poika Niclas, on myös MM-sarjaa kiertänyt kuljettaja, samoin Jimmy Olsen, muita kovia nimiä unohtamatta. Norjasta saapuu kilpailuun yksi edustaja, Jo Saetre.

Suomea kilpailussa edustaa käytännössä koko lajin kovin kärki. Mats Järf ja Max Koivula ovat MM-sarjan edustajamme. Christer Biskop, Tomi Norola, Atte Suolammi ja Heikki Huusko ovat ajaneet koko alkukauden Ruotsin kisoissa hyvällä pistekeskiarvolla. Ei sovi unohtaa myöskään Suomenmestaruudet aiemmilta vuosilta saavuttaneita Matti Isoahoa ja Aki Ala-Riihimäkeä, heillä on takuulla oma sana sanottavana. Kilpailun varamiehinä ovat Markku Weckman ja Rami Systä.

Osallistujat:

 1. Christer Biskop Suomi
 2. Dennis Andersson Ruotsi
 3. Heikki Huusko Suomi
 4. Jimmy Olsen Ruotsi
 5. Aki Ala-Riihimäki Suomi
 6. Stefan Svensson Ruotsi
 7. Joakim Söderström Ruotsi
 8. Martin Haarahiltunen Ruotsi
 9. Mats Järf Suomi
 10. Niclas Svensson Ruotsi
 11. Matti Isoaho Suomi
 12. Atte Suolammi Suomi
 13. Tomi Norola Suomi
 14. Jo Saetre Norja
 15. Jimmy Hörnell-Lidfalk Ruotsi
 16. Max Koivula Suomi
 17. Markku Weckman Suomi
 18. Rami Systä Suomi

 

Kannattaa varata tuo 5.3.2023 vapaaksi ja ottaa suunnaksi Varkauden Moottoriurheilukeskus.

Kilpailu alkaa kello 12.00