LK-racing Polarian kausi käyntiin

Teksti
Kuvassa Kouvolan MC jääradan joukkue-SM neloset joukkueenjohtaja Tony Sågbom, Lasse Kurvinen, Sami Salstola ja Juho-Antti Johansson.
Lauantaina ajettiin jääradan henkilökohtaiset kilpailut ja sunnuntaina vuorossa oli joukkue SM. LK-racing Polaria tiimi osallistui kolmen kuljettajan joukolla henkilökohtaisiin luokkiin.

Tino Tukiainen ajoi elämänsä ensimmäisen moottoripyöräkilpailun ja A-finaalissa sijoitukseksi tuli mukavasti 17:sta. Sami Salstola valmistautui joukkuekisaan hakemalla tuntumaa luokassa A250 ja sijoitus maalissa 11. Lasse Kurvinen siirtyi vielä uudelleen yleiseen luokkaan ja tulokseksi tuli neljäs sija vaikkakin ajaminen oli virheiden sävyttämä. Kalusto toimi loistavasti, joten Tino ja Lasse lähtee luottavaisin mielin kohti kahden viikon päästä ajettavaa Oriveden SM-osakilpailua.

SM A250 luokan voitti hallitseva mestari Vertti Takala ja SM A450 luokan voitti Mikko Koskinen. Paluun radoille tehnyt Kari Vehniäinen ajoi hienosti kolmanneksi.

Seinäjoella ajettiin junioriluokka ja LK-racing Polaria kannusti nuoria kuskeja Blå Band Retkiateria sekä Castrol tuotepaketeilla palkintojenjaon yhteydessä jokaiselle nuorelle kuskille.

Joukkuekilpailussa jokainen kuski ajoi kaksi erää ja kolmen kuskin tuloksien jälkeen ylivoimainen Suomenmestaruus Seinäjoen moottorikerholle, Äänekoski oli toinen ja Konnevesi kolmas. Kouvolan MC sijoittui hienosti neljänneksi Team Motopalvelun ja Team Johanssonin kalustolla. Salstola ajoi sijat 10 ja 9, Kurvinen molemmissa kolmas ja Johansson sijoille 3 ja 6.

Seuraava SM-jäärata ajetaan Orivedellä Hiedan satamassa sunnuntaina 24 helmikuuta