Lisää katsomokapasiteettiä Kaanaaseen

Kisa-alueen kartta.
Tampere Motocross sai viranomaisilta luvan ottaa lisää katsojia Kaanaan SM-motocrossiin. Uuteen katsomo-osaan mahtuu 200 katsojaa.

Koronarajoitusten vuoksi Kaanaan SM-motocrossin katsojakapasiteetti oli alun perin 500 ihmistä. Nyt tuo 500 lippua on lähes myytynä ja tänään aamulla kilpailun järjestäjät saivat viranomaisilta hyviä uutisia.

- Saimme luvan rakentaa 200 katsojan lisäkatsomon. Meille tulee nyt uusi B-yleisöalue, johon myydään erikseen lippuja. Yleisö saa vaihtaa päivän aikana katsomoa, mutta vaihtamista kuitenkin valvotaan. Eli järjestysmiehet valvovat sitä, että yhdellä katsomoalueella ei ole yli 500 ihmistä. Mikäli katsomosta haluaa vaihtaa toiseen katsomoalueeseen, tulee yleisön kiertää varikko ja mennä tuloreitin kautta toiselle katsomoalueelle, Tampere Motocrossin Henry Ahola kertoo.

Kilpailun liput myydään vain ennakkoon, eli portilta ei saa lippuja. Sunnuntain kilpailun lipunmyynti loppuu lauantaina illalla klo 22. Luonnollisesti lipunmyynti loppuu automaattisesti siinä vaiheessa, kun kaikki 700 lippua on myyty.

Liput voi ostaa täältä.

Alla kuvia radan varrella olevista istumakatsomoista.

 

 

Kuva
TamMC