Lettenbichler päivävoittoon, Jarvis jatkaa kisa kärjessä

Graham Jarvis johtaa myös toisen varsinaisen kisapäivän jälkeen Romaniacsia.
Kuva
Red Bull Content Pool
Manuel Lettenbichler näytti kaikille, kuka on tällä hetkellä hard enduron nopein kuljettaja, ottamalla ylivoimaisen päivävoiton tänään Romaniacsissa. Graham Jarvis johtaa sen sijaan yhä kokonaiskilpailua.

Kuljettajat heräsivät vesisateeseen tänä aamula Sibiussa ja monet ennakoivat vaikeaa päivää. Kuljettajien onneksi sade oli sen verran paikallinen, että päivän reitillä olosuhteet olivat todella hyvät. Edellisten päivien helle oli myös takana ja lämpötilat olivat lähes ihanteelliset ajamiseen. Toinen kisapäivä oli selvästi pidempi kuin ensimmäinen ja kultaluokassa kärkikuljettajat viettivät reitillä aikaa yli kuusi tuntia.

Kultaluokassa eilen kahden tunnin aikarangaistuksen saanut Manuel Lettenbichler oli tänään ylivoimainen. Saksalainen hallitsi päivää ja ajoi voittoon yli 16 minuutin erolla. Päivän kakkonen oli Graham Jarvis, joka johtaa kokonaiskilpailua yhdeksän minuutin erolla Teodor Kabakcieviin. Bulgarialainen oli tänään päivän kolmas, jääden reilut kolme minuuttia Jarvisille. Mario Roman oli päivän neljäsä ja Michael Walkner viides. Kokonaiskilpailussa Roman on kolmantena, 17 minuuttia Jarvisin perässä.

Pronssiluokassa kilpailun kärki vietti reitillä aikaa tänään reilut neljä ja puoli tuntia. Suomalaisista pronssiluokassa ajava Arto Kallionen oli tänään sijalla 108. Kallioinen jatkaa kokonaiskilpailussa luokassa sijalla 81. Janne Tägtström ajoi tänään sijalle 145 ja on kokonaiskilpailussa 134. Rautaluokassa päivän reitti oli selvästi ylempiä luokkia lyhyempi ja kärki käytti reitillä aikaa hieman vajaat kolme tuntia. Marko Perttilä jatkoi hyvää menoa ja luokassa viides, jääden 15 minuuttia voittajalle. Kokonaiskilpailussa Perttilä on myös sijalla 5.

Alla kokonaiskilpailun tilanne toisen ajopäivän jälkeen.