Lawrence miljoonan rikkaampi

Jett Lawrence juhli voittoa kauden päätöksessä.
Kuva
Honda
Jett Lawrence voitti SMX-sarjan finaalin Los Angelesissa ja samalla myös koko sarjan mestaruuden. Voiton myötä Lawrence kuittasi myös miljoonan dollarin voittopotin.

Los Angeles Coliseum isännöin SMX-sarjan päätöskilpailua, jossa ratkaistiin molempien luokkien mestaruudet. 450-kuutioisten puolella Jett Lawrence teki sen mitä moni odotti ja otti mestaruuden. Lopulta mestaruus tuli helposti, sillä Lawrence voitti molemmat erät. Ken Roczen antoi molemmissa erissä australialaiselle hyvän vastuksen, mutta joutui tyytymään kakkossijaan molemmissa erissä, ollen samalla kakkonen myös sarjan loppupisteissä. Chase Sexton johti toista erää ja oli sillä sijalla ottamassa sarjan kakkospaikkaa. Valitettavasti Sexton kuitenkin kaatui ja joutui keskeyttämään kilpailun. Ensimmäisten tietojen mukaan Sexton loukkasi tilanteessa olkapäänsä. Kaatumisesta huolimatta hän sijoittui sarjan loppupisteissä kolmanneksi. Cooper Webb oli sarjan neljäs ja Aaron Plessinger viides.

250-kuutioisissa saatiin huonoja uutisia jo ennen kilpailua, kun sarjaa johtanut Hunter Lawrence ei pystynyt osallistumaan kilpailuun harjoituksissa sattuneen kaatumisen johdosta. Luokan voittoon ja samalla mestaruuteen ajoi Haiden Deegan. Jo Shimoda oli illan kakkonen ja jäi toiseksi myös sarjan loppupisteissä. RJ Hampshire oli sarjan kolmas.

Alla sarjan loppupisteet.

d

d