Lawrence Daytonan voittoon

Honda
Jett Lawrence vei nimiinsä viime yönä ajetun Daytonan supercrossin. 250-kuutioisissa saatiin puolestaan uusi voittaja.

Monster Energy Supercross-sarjan kauden kahdeksas kilpailu ajettiin legendaarisella Daytonan ovaaliradalla. Valitettavasti kilpailusta tuli kauden tylsin, radan ollessa sateen jäljiltä haastavassa kunnossa, eikä radalla ollut myöskään juurikaan ohituspaikkoja.

450-kuutioisissa Chase Sexton otti startin nimiinsä, saaden peräänsä Eli Tomacin ja Jett Lawrencen. Sexton johti kilpailua neljä kierrosta, ennen kuin toiseksi noussut Lawrence otti kärkipaikan haltuunsa. Lawrence ajoikin tuosta eteenpäin kärjessä maaliin asti. Tomac ajoi puolestaan Sextonin perässä toiseksi viimeiselle kierrokselle asti, ennen kuin nousi kakkoseksi. Huonon startin ottanut Cooper Webb nousi niin ikään toiseksi viimeisellä kierroksella neljänneksi, ohi Ken Roczenin.

Sarjan kokonaispisteissä Lawrencen johto on nyt 10 pistettä Webbiin. Sexton on kolme pistettä Webbin takana kolmantena. Tomac on puolestaan kolmen pisteen päässä Sextonista.

250-kuutioisissa Tom Vialle otti uransa ensimmäisen voiton. Cameron Mcadoo oli kakkonen ja Seth Hammaker kolmas. Huonon lähdön ottanut ja kertaalleen kaatunut Max Anstie oli kahdeksas, mutta hän jatkaa yhä sarjan pistekärjessä.