Lawrence antoi myrskyvaroituksen

Jett Lawrence (kesk.) voitti motocrosskauden avauskilpailun, ennen Chase Sextonia (vas.) ja Dylan Ferrandisia.
Kuva
Align Media
Jett Lawrence vei nimiinsä Amerikan motocross-sarjan avauskilpailun näyttävään tapaan ja sai näin ollen lentävän startin uransa ensimmäiseen kauteen 450-kuutioisen pyörän ohjaimissa.

Amerikan 11 osakilpailun mittainen motocross-sarja käynnistyi viikonloppuna Fox Racewayn radalla, Kalifornian auringon alla.

Jett Lawrence aloitti uransa 450-kuutioisen luokassa tyrmäävällä tavalla ja jätti luokan muut kuljettajat ihmettelemään vauhtiaan. Lawrence ajoi nopeimman ajan aika-ajoissa ja voitti molemmat kisaerät. Lawrence otti molemmissa erissä startit nimiinsä ja vei ensimmäisen erän voiton suvereeniin tapaan. Toisessa erässä Chase Sexton pysyi lähellä Lawrencea koko erän ajan, mutta ei pystynyt antamaan todellista vastusta. Sexton oli kakkonen myös ensimmäisessä erässä. Molemmissa erissä kolmanneksi kaasutteli Dylan Ferrandis.

250-kuutioisissa avauskilpailun totaalin voittoon ajoi Hunter Lawrence, joka oli ensimmäisessä erässä kolmas ja voitti toisen erän. Haiden Deegan oli totaalin kakkonen ja ensimmäisen erän voittanut RJ Hampshire kolmas.

Alla koostevideot kisaeristä.