Kytösen tiimi esittelyssä

Roni Kytönen (vas.), tiimipäällikkö Matteo Boffelli, Thomas Oldrati ja Danny McCanney ovat valmiina kauteen.
Kuva
Dario Agrati
Roni Kytönen ajaa tällä kaudella italialaisessa Honda Racing RedMoto -tiimissä Danny McCanneyn ja Thomas Oldratin kanssa.

Kaikki enduron MM-sarjan tiimit odottelevat kuumeisesti sarjojen alkamista ja koronavirusepidemian päättymistä. Niin tekee myös Honda Racing RedMoto -tiimi, jossa jämsäläinen Roni Kytönen ajaa. Kytönen kaudella nuorten MM-sarjaa ja hänen rinnallaan tiimissä ajavat myös Thomas Oldrati ja Danny McCanney. Italialainen Oldrati ajaa E1-luokassa ja britti McCanney E2-luokassa. Tiimipäällikkönä toimii Matteo Boffelli.

- Olimme valmiina kauden alkuun helmikuun 20. päivä, mutta tämä pandemia on pysäyttänyt koko maailman. Nyt tärkeimpänä asiana on kaikkien pysyminen terveenä ja kotona oleminen. Kun tilanne paranee, olemme heti entistä innokkaammin valmiina kauden alkuun. Kuljettajamme ovat tehneet kovaa töitä ja meidän odotukset ovat korkealla. Kolmen varsinaisen tiimikuskin lisäksi Antoine Meo on myös osa tiimiämme ja ajaa valikoituja kilpailuja, sekä auttaa myös tiimin kuljettajia, Boffelli kertoi.

Alla tiimin esittelyvideo.