Kurvinen toinen MM-avauksessa

Lasse Kurvinen aloitti flat trackin MM-sarjan hienosti.
Kuva
Jukka-Pekka Purtilo
Lasse Kurvinen avasi flat trackin MM-sarjan kakkossijalla.

Flat trackin MM-sarja pyörähti käyntiin eilen Tsekin Pardubicessa. Suomalaisten väriä kisassa piti yllä Lasse Kurvinen ja Mikko Koskinen. Molemmat onnistuivatkin hyvin ja ajoivat itsensä päivän finaaliin. Finaalin startin jälkeen kärjessä olikin Kurvinen, joka lähti kolmanneksi parhaimmalta paikalta finaaliin. Kurvinen piti johtoa hallussaan lähes ruutulipulle asti, mutta menetti sen lopulta Francesco Cecchinille. Kurvinen ajoi maaliin kakkosena.

- Finaali starttasi hyvin, vaikka ensimmäisessä kaarteessa nojailtiinkin Cecchinin kanssa. Pääsin kuitenkin ulkokautta kiihdyttämään ensimmäisenä kisaan. Ajo sujui hyvin, mutta kova yritys kostautui kolmanneksi viimeisessä mutkassa, jossa meinasi highsiderit lähteä ja Cecchini hyödynsi virheen välittömästi. Olin maalissa kakkonen ja kisapäivä meni hienosti. Virheitä ei tule, jos ei purista täysillä ja köröttelemällä ei tule tulosta, Kurvinen kertoi.

Finaalin kolmas oli Cecchinin tavoin italialainen Daniele Moschini. Koskinen ajoi myös kymmenen joukkoon ja oli kahdeksas.

Kolmen osakilpailun mittaisen MM-sarjan kauden toinen kisa ajetaan Saksassa 17.10.