Kullas tuplavoittoon Englannissa

Harri Kullasta ei nähdä viikonloppuna Amerikan mestaruussarjassa.
MX Nations UK
Harri Kullas voitti viikonloppuna MX1-luokan molemmat kisaerät Hawkstone Parkissa, jossa kaasuteltiin Iso-Britannian mestaruussarjaa. Maanantaina Kullas ahkeroi puolestaan Ranskassa

Kullas oli kisaerissä varsin ylivoimainen, sillä ensimmäisen erän voitto tuli 40 sekunnin erolla toiseksi ajaneeseen Gert Krestinoviin. Martin Bar oli erässä kolmas. Toisessa erässä Mel Pocock ajoi kakkoseksi, jääden 25 sekuntia Kullakselle. Kolmanneksi kaasutteli Lewis Tombs.

Kullas johtaa sarjaa kahden ajetun kisaviikonlopun jälkeen 28 pisteen erolla Pocockiin. Krestinov on kolmantena, kaksi pistettä Pocockin perässä.

10. Tony Craig 36

Maanantaina Kullas ajoi puolestaan Ranskassa Thomer La Sôgne -kilpailun, jossa kaasuteltiin kolme kisaerää. Siellä päivän kokonaiskilpailun voittoon ajoi Shaun Simpson, ennen Zach Pichonia ja Benoit Paturellia. Kullas jatkoi hyvää menoaan ja oli päivän neljäs.