Kullas toinen Englannissa

Kuva
ArchitechMedia
Tommy Searle vei Britannian mestaruussarjan voiton viikonloppuna, Harri Kullaksen ajaessa toiseksi.

Brittien mestaruussarjan kauden viimeinen osakilpailu ajettiin viikonloppuna. Cab Screens Crescent Yamaha-tiimin Harri Kullas lähti kauden päätökseen toiselta sijalta, Tommy Searlen ollessa sarjan kärjessä.

Ensimmäisessä erässä Kullas oli startin jälkeen kolmantena, mutta nousi nopeasti kärkeen ja ajoi erävoittoon. Toisessa erässä Kullas oli startin jälkeen toisena ja putosi hetkeksi aikaa kolmanneksi, ennen kuin otti kakkospaikan jälleen haltuunsa. Kullas tavoitti erän kärjessä olleen Josh Gilbertin ja yritti lopussa myös hänestä ohi, onnistumatta siinä. Näin ollen Gilbert voitti toisen erän ennen Kullasta.

- Olen tyytyväinen ajooni ja menimme Gilbertin kanssa todella kovaa, mutta en päässyt valitettavasti hänestä ohi. Ensimmäisen erän voitto ja toisen erän kakkossija toivat totaalin voiton, joka oli hyvä päätös kaudelle. Tiesin jo tänne tultaessa, että mestaruuden voittaminen olisi vaikeaa ja Searle teki juuri sen mitä pitikin, ollen kakkonen ja nelonen erissä. Vaikka olisin voittanut molemmat erät, olisi mestaruus mennyt hänelle, Kullas kertoi.

Seuraavaksi Kullas suuntaa Amerikkaan, jossa hän ajaa Viron joukkueen väreissä motocrossin joukkue MM-kilpailussa. Ensi kauden osalta Kullaksen suunnitelmat ovat vielä auki.

- Tällä hetkellä näyttää, että jatkan samassa tiimissä Brittien sarjassa. MM-sarjasta on tullut hieman kyselyitä, mutta se on hankala paikka. MM-sarjasta on jäämässä tiimejä pois ja samalla kuskit menettävät paikkoja, Kullas kertoi