Kullas jatkoi kisaurakkaa Belgiassa

Kuva
Jani Hovi
Harri Kullas jatkoi kisaamista maanantaina Belgiassa, jossa hän ajoi kovassa seurassa viidenneksi.

Viikonloppuna Hyvinkään MM-motocrossissa ajanut Harri Kullas ei lepäillyt turhaan kilpailun jälkeen, vaan suuntasi heti maanantaina aamulla kohti Belgiaa. Siellä ajettiin heti samana päivänä perinteinen Keiheuvel -kansainvälinen kilpailu. 15.000 katsojaa oli saapunut paikalle todellisen hiekkalaarin reunalla katsomaan, kun maailman huiput taistelivat keskenään. Kullaksen tavoin MM-sarjan kiertäjistä oli kilpailuun saapunut MX1-luokkaan muun muassa Hyvinkään GP-voittaja Glenn Coldenhoff, erävoittaja Brian Bogers ja Pauls Jonass. MX2-luokassa nähtiin puolestaan Hyvinkäällä loistaneet Kay De Wolf, Liam Everts ja Ivano Van Erp.

MX1-luokassa Kullas ajoi ensimmäisessä erässä kuudenneksi ja toisessa erässä viidenneksi, ollen päivän totaalin viides. Voiton otti Brent Van Doninck, Jonass oli toinen ja Coldenhoff kolmas.

- Kroppa oli aika kovilla. Kädet oli melkoisen kovilla ja tänään aamulla oli kyllä vaikea herätä. Mutta ei saa valittaa, sillä tämä on minun työtäni. Ja kokonaisuutena tämä pitkä viikonloppua oli nautintoa. Tulevana viikonloppuna ajan tämän kauden viimeisen MM-kilpailun Ranskassa, Kullas kertoi.