Kullakselle mukava pistepotti, Haavistolla vauhti kateissa

Jere Haaviston kilpailu ei mennyt suunnitelmien tavalla Englannissa.
Kuva
Niklas Hampinen
Harri Kullas keräsi MM-sarja päätöksestä mukavan pistepotin. Sen sijaan Jere Haaviston ja Emil Weckmanin kilpailu ei sujunut toivotulla tavalla.

Motocrossin MM-sarja saatiin päätökseen tänään Englannissa, Matterley Basinin radalla. MXGP-luokassa Tim Gajser otti päätöskilpailun molempien erien voitot nimiinsä ja voitti samalla luonnollisesti myös päivän totaalin. Jeremy Seewer oli päivän totaalin kakkonen ja Romain Febvre kolmas. Harri Kullas lähti ajamaan tiiminsä kotikilpailua ja onnistuikin kilpailussa hyvin. Ensimmäisessä erässä Kullas oli 12. ja toisessa erässä 13. Päivän totaalissa Kullas oli 12. Jere Haaviston päivä ei puolestaan onnistunut aivan vastaavalla tavalla. Haaviston päivän eräsijat olivat 21. ja 20.

- Vauhtia ei ollut koko viikonloppuna ja yksinkertaisesti ajoin liian hiljaa. Vähän sain menoa parannettua viikonlopun edetessä, mutta se ei vaan riittänyt, pettynyt Haavisto kertoi tiedotteessaan.

MX2-luokassa Jago Geerts voitti päivän totaalin ja otti samalla MM-hopeaa. Simon Längenfelder oli päivän kakkonen ja otti samalla MM-pronssin. Andrea Adamo oli päivän kolmas. Edellisessä kilpailussa loukkaantunut Emil Weckman oli tänään ensimmäisessä erässä 19. Valitettavasti toisessa erässä ei miestä nähty mukana.

Viikonloppuna suomalaisista radalla nähtiin myös EMX125-luokassa Kasimir Hindersson. Lauantaina ajetussa ensimmäisessä erässä Hindersson oli 15. Tänään ajetussa toisessa erässä Hindersson oli kahdeksas.

k

d

d

d